categorie

Home Sweet Home

Home Sweet Home, in het hartje van Brugge, is jouw voor jouw klant, collega en/of leverancier. Laat hen verrassen met een leuke geschenkmand of een doosje pralines. Neem contact op met ons team voor vragen of meer informatie.

+32 (0)50 66 21 69 info@hsweeth.be Katelijnestraat 34, 8000 Brugge

Follow us

Title Image

Over ons

Wat maakt Home Sweet Home zo uniek?

In het hartje van het historische Brugge, de chocoladehoofdstad van de wereld, vind je onze chocoladewinkels.

Hier kan je zien hoe onze chocolatiers elke dag opnieuw met grote passie de lekkerste chocolade maken.

Home Sweet Home is het levenswerk van het koppel Barbara en Christiaan.

“Al tientallen jaren zijn we actief in de chocoladewereld. We onderscheiden ons van andere chocoladewinkels enerzijds door de aanwezigheid van ons open atelier en anderzijds door een uitgebreide bedieningstoonbank te combineren met een uniek self-service concept. Daar kan de klant zijn eigen geschenkjes samenstellen.”

Het duo zet in op een artisanale bereiding. “Home-made is bij ons geen loos begrip. Bijna alles wat we in de winkels aanbieden, wordt effectief op ambachtelijke wijze in ons eigen atelier gemaakt: pralines, truffels, chocoladerepen, holgoed, etalage stukken…”, aldus Barbara en Christiaan.

Elke dag opnieuw biedt Home Sweet Home zijn klanten de beste Belgische chocolade aan. “Dit doen we door de meest verfijnde ingrediënten te gebruiken. We hechten hierbij ook veel belang aan de expertise, motivatie en klantvriendelijkheid van onze medewerkers.”

Barbara & Christiaan: een onafscheidelijk duo met liefde voor chocolade

Barbara kreeg de liefde voor chocolade al van jongs af aan mee. In het atelier van de ouderlijke bakkerij zag ze tijdens de periode van Pasen en Sinterklaas de talrijke chocoladefiguurtjes vorm krijgen. Toen haar ouders met de winkelketen ‘Moeder Babelutte’ de Belgische kust veroverden, leerde zij alle kneepjes van het vak.

Dankzij zijn grote liefde, Barbara, kwam ook Christiaan al gauw in het chocoladewereldje terecht. Vandaag staan ze samen in voor het complete concept van Home Sweet Home: de winkelinrichting, de prachtige etalages, de aantrekkelijke verpakkingen, het heerlijke assortiment, etc.

De gemeenschappelijke passies voor chocolade en het ondernemerschap zijn de drijfveren die Barbara en Christiaan elke dag opnieuw motiveren om jullie de beste chocolade te presenteren!