Home Sweet Home

Home Sweet Home, in het hartje van Brugge, is jouw voor jouw klant, collega en/of leverancier. Laat hen verrassen met een leuke geschenkmand of een doosje pralines. Neem contact op met ons team voor vragen of meer informatie.

+32 (0)50 66 21 69 info@hsweeth.be Katelijnestraat 34, 8000 Brugge

Follow us

Missie

Elke dag opnieuw willen we onze klanten de beste Belgische chocolade voorschotelen.

Om dat te bereiken, maken wij enkel gebruik van de meest verfijnde ingrediënten. Tevens hechten wij heel veel belang aan de expertise, motivatie en klantvriendelijkheid van onze medewerkers.

We zijn er heilig van overtuigd dat we, door elke dag opnieuw verse kwalitatieve producten met klantvriendelijkheid te combineren, bij elke klant een glimlach op het gezicht kunnen toveren.

Een passend geschenk voor elke gelegenheid

Ontdek ons breed gamma aan exclusieve geschenken voor uw klanten, relaties of events. Beloon en bedank uw medewerkers met een lekker chocoladegeschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardag, pensioen, eindejaarsgeschenk, Sinterklaas, Pasen, Secretaressedag of gewoon zomaar!

Wij verpakken uw geschenk met de grootste zorg en verzekeren u dat het in de beste omstandigheden getransporteerd wordt.

Wil je graag een offerte op maat? Neem dan via onderstaande button zeker contact met ons op.

Offerte op maat

Contacteer ons

Wenst u meer informatie? Neem dan contact op met ons team.x

Bedrijfsfilm